Over MÜÄ

Duurzaamheid begint bij het verzenden

Gebruikte en nieuwe kartonnen verpakkingen van Müä

Bent u geïnteresseerd in het permanent verlagen van uw verzendkosten? Wij bieden u de mogelijkheid om dit te realiseren en tegelijkertijd het milieu te beschermen. Door het gebruik van gebruikte kartonnen dozen, die in perfecte staat zijn, kunt u geld besparen en extra afval en energieverbruik voorkomen.

Wij kopen gebruikte kartonnen verpakkingen en dozen, van overproductie in grote hoeveelheden in. Dit stelt ons in staat om onze klanten een bijzonder gunstige prijs-prestatieverhouding te bieden.

 

Verantwoordelijkheid voor het milieu begint bij het verzenden

Milieubescherming behoud van hulpbronnen en duurzaamheid zijn belangrijk voor ons. We willen ervoor zorgen dat het hoeveelheid dagelijks weggegooide dozen minder wordt. Met onze resellerprincipe dragen wij bij aan de milieubescherming en helpen zo dagelijks, CO2, te besparen.

Onze klanten

  • Onze klanten bestaan uit kleine tot middelgrote online handelaren.
  • We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe leveranciers, om ons productaanbod uit te breiden.

Leer MÜÄ kennen

MÜÄ Kartonagen GmbH, ons bedrijf dat al jaren bestaat, hecht veel waarde aan het milieu. Dat is ook de reden dat wij nieuwe kartonnen dozen uit overproductie en restanten maar ook gebruikte kartonnen dozen verkopen.
Aangezien één van onze vestigingen in Rijnland-Palts ligt zijn wij in staat, doordat Nederland als het ware om de hoek ligt, concurrerende prijzen maar ook een snelle levering in Nederland te waarborgen.

Het project wordt gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Meer video's

Laatst bekeken