Veelgestelde vragen

1. Hoe worden de dozen bij levering verpakt?

De dozen worden vervoerd op pallets, ze zijn opgevouwen en vastgebonden met plastic bandjes. Bovendien wordt de pallet omwikkeld met rekfolie om de dozen te beschermen tegen vuil.

 2. In wat voor staat verkeert een gebruikte kartonnen doos?

Onze dozen zijn ofwel 2de hands ofwel ze zijn afkomstig van opgeheven overtollige voorraad van nieuwe dozen. De gebruikte kartonnen dozen zijn voorzien van plakbandresten. Op de gebruikte en nieuwe doos zijn hier en daar logo's of labels aangebracht. Als dit het geval is, kunt u dit zien op de foto's. Als u een gedetailleerde foto nodig heeft, neem dan contact met ons op via e-mail.

3. Wat voor staat heeft een doos met de omschrijving “zo goed als nieuw”?

Bij dozen met het label “zo goed als nieuw” gaat het om waren die afkomstig zijn van overtollige voorraad - dus nieuwe boxen, die een beetje ouder kunnen zijn. In alle andere situaties zijn de dozen in een goede, functionerende staat.

4. Geldt voor de waren een garantie?

Op het gebied van garantie zijn de wettelijke voorschriften van toepassing.

5. Hoe verloopt de aankoop van kartonnen verpakkingen?

Als u een overtollige voorraad van dozen van opslag of productie heeft, stuur ons dan een e-mail met vermelding van de hoeveelheid, de omvang en kwaliteit. Stuur ons een foto van de waren en het adres, zodat wij een offerte kunnen maken. Het moet in ieder geval een volledige pallet zijn. Kleine hoeveelheden kunt u natuurlijk verzamelen totdat u een complete pallet kunt vullen.

6. Is er een certificaat of dergelijke, van de draagkracht van de dozen?

De draagkracht van de dozen wordt vermeld in de productbeschrijving. Als het gaat om gebruikte dozen, is de capaciteit door ons geschat.

Laatst bekeken