Retourneren

Retourneren

Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden.
Verder verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden.

Wij raden u aan bij levering het volgende te controleren:

    zijn de juiste artikelen geleverd?
    Is het juiste aantal geleverd?
    zijn de producten in goede staat ontvangen?
 

Zakelijke klanten / bedrijven
De Klant is verplicht de bestelde goederen af te nemen op het moment waarop deze hem ter beschikking worden gesteld dan wel op het moment dat deze hem worden bezorgd. Mocht u vragen hebben, bel gerust met onze klantenservice: +49920598817648 of email naar info@mueae.de

 

Is de verpakking beschadigd?
Indien er sprake is van beschadiging aan de doos of verpakking dient dit direct op de vrachtbrief of pakbon van de vervoerder kenbaar te worden gemaakt. Tevens moet dit direct kenbaar worden gemaakt aan de info-mail van MÜÄ Kartonagen GmbH

 

Voorwaarden:
    Elk product in oorspronkelijke, onbeschadigde staat. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en in originele verpakking zit, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen.
    Wij crediteren geen facturen van beschadigde artikelen. Wij accepteren uitsluitend retours op hierboven beschreven wijze. Retours die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.
    Het te retourneren artikel moet binnen 14 werkdagen na aankoop aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.

Laatst bekeken