580x375x370 - 640 2de hands kartonnen dozen

14
€ 0,95 per Stuks

Direct klaar voor verzending,
levertijd ca. 1-3 werkdagen

€ 607,48
Inhoud: 640 Stuks
Verzending met
Verzending per transportbedrijf
Aantal
  • 14-580x375x370-B-P
  • 950g
  • 580x375x370
  • met
  • 2-golvig (tweegolvig)
  • bruin
  • Gebruikt
  • 580x375x370
  • Müä
  • Op pallet
dubbele golf, stabiele, gebruikte verzenddoos Heeft u een 2-golvige vouwbare doos nodig? Dan...meer
Productinformatie "580x375x370 - 640 2de hands kartonnen dozen"

dubbele golf, stabiele, gebruikte verzenddoos

Heeft u een 2-golvige vouwbare doos nodig? Dan hebben wij het juiste product voor u. De Art. 14 Fefco 0201 werd éénmalig als extra verpakking gebruikt door een fabrikant van flessensluitingen. De doos is heeft aan één kant een opdruk, heeft vouwen en resten plakband, is echter op geen enkel ogenblik in contact gekomen met de inhoud en heeft de geur ervan niet opgenomen. De draagkracht ligt bij ca. 30 kg en hij wordt op een pallet verstuurd. De doos heeft de afmetingen 580x375x370 mm en heeft grepen en lussen. U kunt de vouwbare doos gebruiken als verhuisdoos, maar ook om uw producten erin op te bergen en deze hiermee naar het buitenland te versturen.
Art. 14 valt onder onze classificatie 2B
Dozen-classificatie:
1A = nieuw, niet bedrukt
1B = nieuw, bedrukt
2A = gebruikt, niet bedrukt
2B = gebruikt, bedrukt
Vul alstublieft uw telefoonnummer in het het commentaarveld, zodat de levering kan worden afgesproken met het transportbedrijf.

Tweedehands kartons: gebruik gerecycleerde kartons voor uw verzendkosten

Opnieuw en opnieuw, gebruiken de bedrijven twee kartons om hun punten te verschepen om bescherming te verhogen en stabiliteit te verhogen. Zogenaamde tweedehands kartons bieden u vele voordelen. Enerzijds, u uw eigen goederen op een bijzonder gunstige manier aanbieden, en ten tweede, profiteert u van een uitgesproken milieuaspect in de tweede kartons. Aangezien de herverpakkingen niet worden verwijderd van een keer gebruikt, worden ze beschouwd als bijzonder milieuvriendelijk.

Kleine sporen van gebruik en maximale functionaliteit

Natuurlijk zijn onze tweedehands kartons al in gebruik. Sporen van kleefbanden of opschriften van andere inrichtingen geven het reeds gemaakte gebruik aan. In hun functionaliteit, de dozen zijn perfect intact en vlekkeloos. Op deze manier u uw goederen veilig naar uw klanten brengen zoals gewoonlijk. De tweede hand dozen van ons huis zijn gemakkelijk te laden met enkele kilogram. Natuurlijk moet je ook deze dozen samenvouwen voordat ze te gebruiken, zodat u ze opslaan in uw bedrijf ruimtebesparend.

Contacteer ons!

Als u op zoek bent naar tweedehands kartons, u contact met ons op elk gewenst moment. We hebben altijd kartons op te bieden die al zijn gebruikt door andere bedrijven. Maar zelfs als u niet langer behoefte aan een grotere hoeveelheid kartons en wil om ze terug te keren, u contact met ons op. Wij adviseren u graag over de acceptatie van de tweedehands kartons. Laten we samenwerken om het milieu te redden. Wij brengen met u moderne verpakkingsoplossingen, die stabiel en robuust zijn, maar tegelijkertijd het milieu niet onnodig belasten. Ze profiteren ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "580x375x370 - 640 2de hands kartonnen dozen"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Vul alstublieft de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in.

De met een ** gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken